Två vackra bröllop

Äsch, jag har ju lovat att rapportera från de två bröllopen men det blir visst aldrig av. ...tills nu! För här kommer en liten kort rapportering från två vackra bröllop.

Två helger i augusti - två helger efter varandra - gifte sig vänner till oss med sina män. Erikas bröllop hölls i Bjurbäck, en liten by i närheten av Jönköping. Vi packade in båda barnen i bilen och körde söderut, körde den fina vägen utefter Vättern (via Hjo) och kom fram under en otrolig solnedgångshimmel. Efter övernattning i familjen Risingers nya (fina och mysiga) hus var det bröllopsdags. Erika fick sin Anders med folkmusiksinramning. En gammal vacker kyrka, folkdräkter och fioler. Riktigt stämningsfullt.

Elins bröllop hölls i Falun. Vincent sov hos barnvakter men Claudia var med, och skötte sig exemplariskt. Det var en varm och vacker augustikväll när Elin fick sin Niklas vid Vällans strand. Till enkel sång och personliga tal, och med varm glädje som fick luften att vibrera.

Två bröllop som var väldigt olika varandra, men båda speciella. De var personliga och fina, och passade verkligen de två brudparen. Men en sak hade de gemensamt - det var brudarnas efternamn som gällde. Båda brudgummarna bytte till sina kärestas. Härlig tid vi lever i!

Stort tack för att vi fick dela era dagar!



kommentarer

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0