Dagens outfit goes feberbejb

Idag har Claudia stylats efter Kejsarens nya kläder-modet. Efter att sjukvårdsrådgivartanten föreslog naken med enbart strumpor så drog jag av den varma bebisen tröjan. Benen kändes kalla så hon fick behålla ett par tunna byxor på. Och strumpor och tossor på de iskalla blåskimrande små fossingarna. Mage, rygg, nacke och huvud var blossande heta. Min stackars lilla sjukling.

Nu är kaffet urdrucket, tv:n avstängd och kudden väntar på mig. Så godnatt!

kommentarer
av: Elin S

Stackars lilla pluttan! Hoppas att det ger med sig snart!

2011-02-15 @ 00:33:39
av: Lina G

Svar: Tack för kramen och hurraropen

Ja usch och fy för (vad för oss blev) supergnällets senaste pust, även Isabelle var ju sjuk då, så jag tror jag vet hur ni har det där hemma just nu. Men som sagt man får ta styrka från de små ljusglimtarna som ändå dyker upp.Hoppas Claudia kryar på sig snart och kommer ur utvecklingsfasen med ett strålande leende inom kort :)

Och fram tills dess en massa styrkekramar tillbaka

2011-02-15 @ 14:21:08
URL: http://chamallow.se
av: Pernilla

Hej;)Jag det är Digital Scraap booking, ganska kul, men ändå tycker jag det är grymt svårt att få ihop det snyggt utan att det blir för maffigt med;)Ja fotot blev lite konstigt ;) Men det är bara ett tillfälligt kort, ska in ett annat sen som är lite bättre format från början ;)2011-02-15 @ 15:30:45
URL: http://bampifoton.blogg.se/
av: Theres

Stackarn! :( Inte roligt att vara sjuk. Har hon hög feber? Har ni förresten pratat med bvc?Lika söt är hon som vanligt i alla fall :)Hej Claudia, nu taj ja övej ätt tag häj! Dä tykkej ja låtej såm än bja ide. Ja vill ju fojtsätta tjäffa dej! Kjam kjam :)

2011-02-15 @ 16:31:03
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0