Förvaring för tyger och tankar

Vi är på god väg att växa ur vår lägenhet. Därav (eller bland annat därav) husletandet. Vi växer samtidigt som lägenheten krymper. Den håller inte längre riktigt för vårt liv. Inte för mitt i alla fall.

Mitt senaste (blivande) intresse med tillhörande tyginköp har bott i en fotölj i vardagsrummet hittills. Symaskinen och en påse med trådrullar och lite annat har bott bakom soffan i två år. Min lilla plåtburk med knappar och hotelltrådsamlingar står på ett hörn på en hylla i städskåpet, ytterst nära att ramla ner varje gång man öppnar dörren.

Beskåda, lösningen! Igår (för övrigt min megastorstädardag ensam i lägenheten medan familjen flytt hem till oma och opa) traskade jag till Jysk. Köpte en lådhylla som jag tänkt bära hem men gav upp och ringde min snälla pappa, aka Räddaren i nöden som körde hem oss med bil. I utbyte fick han tillbaka sitt utlånade dragspel så frigjorde jag en gnutta plats samtidigt.

Till melodifestivalen skruvade jag lådor. Tycker det är kul. Blev rätt fint. Jag ska klä insidan av lådorna med tyg (medelst häftpistol) så att det inte blir så dammigt där inne, sedan ska mina tyger och sygrejer flytta in.

Hade först tänkt trycka in den i sovrummet/kontoret men insåg sedan att det fanns en ypperlig plats för den i hallen. Så där står den nu och agerar bilgarage tills de riktiga hyresgästerna flyttar in. Och frigör lite mer yta i mitt sinne. Ordning och reda är lite frihet på något sätt.

kommentarer

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0