Vattenlek

Efter middagen plockade jag fram vattenbanan åt de rätt så griniga barnen. Genast blev det andra miner. Den här banan hittade Sandra åt mig på loppis för ett litet tag sedan, för en riktigt billig penning. Exakt en sådan som jag varit ute efter! Det lönar sig att prata om sådant man vill ha. =D 

Vincent och Claudia älskar vatten så länge det (vattnet alltså) är varmt. Sjöar, hav och kalla pooler är ingenting för dem. Men är det varmt så finns det inget i världen som kan hålla dem ifrån vattnet. Claudia skulle fortfarande helst av allt vilja spendera sina dagar omväxlande ståendes vid handfatet på toan med kranen på full sprut, och omväxlandes sittandes i en liten varm pool med några byttor. Tur att det är sommar.


Det blev allt lite kallt ändå efter ett tag när kläderna var genomvåta och kvällskylan drog in allt mer. Då plockade snälla mamma fram det lite tyngre artilleriet. Och strax kom snälla pappa ut med vällingen dessutom. Härliga kvällsstund!


Mellan vällingdrickandet kokade Vincent "kaffe" och skrattade åt sig själv, medan Claudia fyllde en hink och tömde igen gång på gång. Sedan blev det handdukstork, toasittande för Vinnepinnen och så i säng med båda. Nu sover de sedan länge. Jag har varit till gymmet och svettats, sedan suttit med ett par namntavlor. Dags att hoppa i säng för mig också.

kommentarer
av: Gammalmormor Naj-Britt

onsdagkväll den 20 juli

Grattis på Margareta-dagen!

Sååå gulliga bilder på Vincent och Claudia när dom plaskar okring i vattnet! Jag bllir så glad när jag ser på dom!

En stor kram till er alla från Gammalmormor!

2011-07-20 @ 23:49:51
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0