Istället för Madrid...

Idag hoppade mina kollegor på ett flygplan mot Madrid. Jag kunde inte följa med. Lite ledsen för det, eller rätt mycket. Men det var så dålig tajming så det finns inte. Claudia fyller år imorgon, jag vill inte missa hennes första födelsedag. Och den här långhelgen är vår chans att måla och tapetsera i de två mest akuta rummen. Så, jag sitter här och är avis. Fast liksom ändå inte. Jag valde det här. =)

Idag delade vi upp barnen så att Claudia fick några timmar tillsammans med morfar och Vincent fick ensamtid med opa/farfar. Jag och Pieter har förfixat väggar och målat taken i sovrummet och vardagsrummet. Imorgon ska vi kalasa hela dagen för Claudia, mitt bland täckpapp och slipdamm. Men solen ska ju skina och vi tänker utnyttja trädgården.



Idag har vi (dvs jag och barnen den här gången) också varit på kalas, firat att Signe fyllde ett. Stojat runt, fikat gott och haft det trevligt.



På kvällen när vi kom hem till vår lägenhet igen efter en fullspäckad dag var vi alla riktigt trötta. Men jag kunde inte bara motstå impulsen att ta Vincent i handen och traska ner på stan (någon minut bort) för att känna in stämningen och titta på alla fina bilar.

Det är Falukalaset som dragit igång, och ikväll var det dessutom cruising. Och vi gick runt i t-shirt trots att klockan passerat åtta. Och det var alldeles jättemysigt att gå där, jag och han. Och på Stora torget spelade olika band från stora scenen och det rykte i Vincents kropp, han var bara tvungen att dansa en liten stund.

Jag våndades några ögonblick innan vi gick iväg - ta med kameran eller inte. Som tur var valde jag att lämna den hemma, och som så sällan få gå runt utan någon enda sak att bära på. Det är fint det. Nu sover alla andra, tårtan är klar och bara några paket ska slås in. Klockan i hallen slog just tolv slag. 00.00.

kommentarer
av: Linda

Fnissar för mig själv. Du är så härlig Emma och vilken skön attityd du har.

Tänker på hur du ser att du valde din nuvarande situation - utomlands finns kvar sen ocskå.

Sen vad du skrivit på bilden när du sitter på golvet och jobbar. Sååå Härligt =)

2011-06-03 @ 14:35:55

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0