Istället för kalas

Vi skulle ha tagit en tur till Lindesberg idag, för ett treårskalas. Fast magsjuka satte stopp för det, både hos födelsedagsbarnet och hos oss. Den här vintern är verkligen en enda lång räcka av olika sjukdomar. Nästan så man önskade sig lite vår... Hur som helst, vi tog oss i kragen och fick en trevlig dag hos mina föräldrar istället.


Vincent ville bli sminkad till katt i morse. Så jag lydde. Det var en småfrusen katt jag tog med mig på promenad genom en solig men blåsig stad. Vi skulle möta upp med Annette för att mata änder, men de enda änder vi såg var fyra på flykt. Kanske hade de blåst bort, allihop.


Trätågbanan är en favorit, hos båda barnen. Den ena river sönder och öppnar och stänger broar mycket intresserad. Den andra kör runt runt med tågen, allt vildare och högljuddare.


Vi gick inte hemåt förrän vi hunnit både fika och luncha och leka med tåg och sova och se på tremil och läsa sagor och kolla på flygplan och byta ett antal blöjor och prata hus. Vincent fick låna ett par gamla stavar från när jag var liten så att han kunde göra som morfar och gå stavgång på hemvägen. Han hann ända till parkeringen innan han tröttnade. Inte den mest uthålliga grabben i världen.

Och Pieter fick kurera sig hemma under tiden, och röja undan min och barnens morgonröra. Jag var för övrigt uppe strax efter fem i morse. Om någon kände för att tycka lite synd om mig. Kanske kan jag slumra mig till en liten sovmorgon imorgon, om Pieter är tillräckligt på benen för att gå upp med de ohemult morgonpigga barnen. Skulle ju sitta rätt fint.

Det får bli kalasfirande en annan vecka istället. Vincents (så gott som) egenhändigt utvalda present väntar på dig, Anton!

kommentarer
av: Kerly

Hey again Emma, thanks for your comment. I love these photos a lot and I see you have included grandparents too and have taken photos outside. I hope you will do it more, carry camera wherever you go, if you go out walking with children, this is going to be fun :)

If you have such a good practice you will take excellent photos of other subjects, too :)

Good luck!

xxxx

Kerly

2011-03-06 @ 23:24:05
URL: http://kerly.blogspot.com

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0