Sju timmar gammal

Jag har äntligen börjat kika igenom lite foton för att välja ut och framkalla till Claudias bebisbok. Har inte kommit så långt än, hon är inte mycket mer än kommen till världen. De där skrynkliga små händerna är så speciella...Imorgon drar jag och barnen till Mora för att hälsa på två av mina kollegor som också är lediga på fredagar och har små barn. Ska bli trevligt. Och helgen är redan fullbokad och även de kommande helgerna för flera månader framåt känns det som. Fast bara med roliga saker. Men ändå.

kommentarer
av: Isabell

Så fint kort! Jag tycker mycket om alla dina kort, men har faktiskt aldrig sett ett så fint kort på en så ny liten människa förut. : )

2012-04-26 @ 21:52:30
URL: http://bellatrixofix.blogg.se/
av: Sandra - mamma till Molly

Så liten och gooo! :D

Jag tänkte göra en bok till Molly, jag började sedan lade jag ner det ett tag för jag fick sådan beslutsångest över vilka bilder jag ville ha med i boken! :P

2012-04-26 @ 22:08:43
URL: http://surrovich.blogg.se/
av: Emma

Hej! Var med och tävla om att bli veckansblogg! :) Skulle vara super kul om du var med! :D Anmäl dig och läs mera här; http://tomson.blogg.se/2012/april/veckans-blogg.htmlHoppas ni får det toppen i Mora, ha det bäst! Kramar! :)

2012-04-27 @ 11:26:40
URL: http://tomson.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0