Ritat en nyckelpiga

...eller vad det nu är. Utgångspunkten är nyckelpiga iaf. Tecknad med bläckpenna på frihand utan plan. Så som jag helst gör.


Jag försöker hitta annat att fokusera på än det jobbiga, som sagt. Och försöker söka mig bort från datorn som suger in mig alldeles för stor del av tiden. Vill göra mer sånt här, det är bra för mig. Världen snurrar runt.

kommentarer
av: mormor Maj-Britt

fredag den 17 augusti!
Hej Emma! Så fantastiskt fint, fortsätt med detta, så duktig du är och så fint du kan rita, det blir en avkoppling för dig att hålla på med sådant och skingrar andra tankar som rör sig i huvudet på dig just nu!
Lycka till Emma och en stor kram från Mormor i Göteborg!

av: Eva

Absolut värd snygg inramning.

2012-08-17 @ 17:15:39
av: linda

men åh vad duktig du är! urfin! gör fler och tryck upp vettja, sälj!

läste just om nya dagiset och hur du känner. tufft! hur länge har de gått där nu? jag tycker väl också att du ska ge det lite tid i alla fall, det tar ett tag att lära känna personalen. och hälsa på dem några timmar då och då och se vad de gör om dagarna.
jag förstår det där med att man får en känsla på en gång, men kanske, kanske det inte är så illa?
jag har just bytt jobb och känner mig ganska mycket utanför förutom min närmaste chef), saknar mina gamla kollegor jättemycket och den gemenskapen som vi hade där. men inte så mycket så att jag skulle gå tillbaka. det finns anledningar till att jag sökte mig bort och nu ska jag iaf ge det en chans. hoppas att jag växer in i arbetsplatsen snart :)

kram

2012-08-17 @ 22:14:28
URL: http://lindae.se/blogg/smallfeet/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0