Skulle nog gärna ha lite Gudrun Sjödén ändå

Gudrun Sjödén gör min mammas favoritkläder. Jag gillar färgerna och stilen ofta, men de gånger jag provat något plagg har de inte suttit så bra på just mig. Det blir väldigt tydligt hur mycket modellen/snittet är viktigt för känslan av ett plagg, inte bara färgerna och mönstren.

Nu har de släppt sin sommarkollektion för året och där finns massa fint! Dyrt också, men egentligen är det mycket bättre att köpa få dyra plagg av bra kvalité som håller länge. Svårt att beställa på nätet bara känner jag eftersom jag vet att deras modeller kan vara lite problematiska för mig (eller min stil).

Fast kanske kan jag inte riktigt låta bli. Vi får se när jag har sparat ihop till en uppdatering av sommargarderoben. Jag skulle i alla fall gärna se ut så här i sommar:

Kanske blir en liten beställning kanske. Jag är sugen på de zickzackmönstrade linnena och linneklänningarna. Kanske en svart ärmlös klänning med ett ceriserosa långlinne under... Här finns den fina webshoppen för den som vill kika: Gudrun Sjödén.

kommentarer
av: Rainbowaddict

Cool! Tack för tipset ^^

2012-03-28 @ 17:56:01
URL: http://rainbowaddict.wordpress.com

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0