Kvällsdjur

Idag är barnen på dagis, Pieter jobbar och jag sitter hemma och ska försöka jobba med mitt företag. Att det ska vara så svårt. Jag har för lite tid för det helt enkelt, så igångsättningen blir svår och utdragen. Ska göra mig visitkort idag i alla fall, och lite olika varianter på reklamblad.

Här är mina busar från härom kvällen. Större delen av dagen var de hårslitarjobbiga och bara på varandra, men framemot kvällen (när de ofta brukar vara som värst annars) blev de ena riktiga små hjärtan och lekte söta djur som tassade runt och jamade. Så söta så.


Svängde just ihop någon typ av omelett med råriven potatis och färska tomater i, rätt gott faktiskt. Borde försöka göra rårakor igen snart. Har bara gjort det en gång och det var gott, vad jag minns. På tal om det borde jag skriva den där matveckoplaneringen som jag tänkt börja med i något år eller två. Och sortera alla osorterade receptpapper som dräller i köket. Matordning-och-reda skulle behövas för att hoppa tillbaka på rätt spår igen (utan allt det här sockret). Nej, back to work, dags att öppna InDesign åtminstone.
 

kommentarer
av: Elisabeth

Åååh så roligt att hitta din blogg :-) ! Jag känner igen dig från "Minbebis" där jag hängde (som lizzzie tror jag...)24/7 under 2007 när jag väntade min största kille Oscar och även under 2008 då förstås när man insöp ALLT bebisprat man kunde komma över :-) !

Tänk så stora våra barn hunnit bli nu :-) !

Men till sak, ett tips i vardagsmatkaosinspirstionstorkamakaronerträsket ;-) - foodplanner. En helt underbar app med inköpslistor, skåpsinventering, recept och matsedel - outstanding!

Vi använder dock bara inköpslistfunktionen än så länge men bara det underlättar otroligt. Både jag och maken har den och våra listor synkas med varandra så vi ser vad vi lagt till båda två. I butik är det sen bara att bocka av listan undan för undan - mobilen har man ju liksom alltid med sig medan en inköpslista lätt glöms hemma...

Ett tips bara :-) !

Trevlig helg!

//E

2013-08-16 @ 14:07:48
URL: http://bergerud.blogg.se

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0