En som gått på dagis för sista gången

Idag gick jag och barnen upp någon timme efter att Pieter gått till jobbet, som vanligt. Jag lika trött som jag brukar, men idag hade vi det ändå hyfsat ostressigt. Klädde på oss, åt frukost (som barnen fixade delvis själva), och sedan gick Vincent och Claudia ut och hade springtävling runt sandlådan och gav varandra Pieters Blodomloppet-medalj från härom dagen (han sprang en mil på ca 45 min). Jag ammade och sedan fick vi mot dagis. För Vincent för sista gången, någonsin. Nu har barnen sommarlov, och till hösten börjar min äldsta i förskoleklass. Det är stort det.


Tur jag har två till barn som kommer göra dagis i många år till. Och tur att Vincent bara flyttar till andra sidan staketet nästa år. Jag var förresten med honom när han tillbringade dagen i förskoleklassen igår. Kul att se var de kommer vara, och vilka barn som kommer börja där. Sju av tio sexåringar från vårt dagis går till samma klass, det är en stor trygghet för Vincent. Och en av fröknarna är en förskollärare från vårt förra dagis, en trygghet för mig.

Medan de stora gjorde förskolan så var Marius och jag på babysim ihop med Sandra och Milla. Näst sista gången och idag fick bebisarna bland annat prova att flyta runt i flytväst.


Mysigt med babysimmet, och det känns verkligen nyttigt, framförallt för mig.
 
 

kommentarer

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0