Vattkoppor och tystnad

Går sönder lite av att se hur den här tjejen mår just nu. Igår var värsta dagen. Helt översållad av vattkoppor, med feber, låg hon bara i sängen och i soffan hela dagen. Ville inte ha eller göra något. Åt inget, och vi fick kämpa för att hon skulle dricka några droppar då och då. Hon ville inte att någon skulle se eller röra henne. Ville inte ta alvedon eller smörjas med kylskum. Och så pratar hon inte. Hennes selektiva mutism har slagit bakut. Hon slutade prata med mig, Pieter och brorsorna på midsommarafton, så nu finns det ingen röst kvar. Hon bara gnäller, gråter, skriker och pekar. Kopporna kliar överallt. Mitt hjärta går itu. Och så väljer hon glitterstrumpbyxor och paljettklänning (genom att peka och gny), mitt i allt.


Pieter har semester
, tackochlov, så att vi är två om att klara det här. Marius har också vattkoppor men är inte påverkad på samma sätt. Vincent hade ju sina för två veckor sedan. Vi kan bara hålla ut och ta hand om, och vänta på att orden återvänder när kroppen hennes blir friskare.

kommentarer
av: Annette

Stor kram från mig i stugan! Skönt att ni är två vuxna på det här nu i alla fall. Och nu ska väl alltihop börja vända mot det bättre. Önskar nästan jag var hemma igen så att jag kunde ha tittat in till er.

2015-06-23 @ 21:13:20
av: Linda M. i Borlänge

massor av kärlek till er i denna jobbiga stund. Lider med er!

Det bästa med allt detta är dock att dom får detta som barn, även om det gör ont att se på :(

Kram!

2015-06-24 @ 02:18:02

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0