Claudia, simskolan och modigboken

Så glad och lättad över att min grymma lilla tjej klarade av simskolan som började idag. 💕 och så bra också. I januari var hon stel som en pinne, så vi sköt på starten till nu. Men idag var hon med på de flesta övningarna. Hon t o m ställde sig upp och sträckte armarna i vädret när de ropade upp henne - helt själv. Glädjen i något så litet. Och tack och lov att bästisen fick börja i samma grupp, det betyder så mycket för min tösabit. ❤️


Claudia och Vincent har simskolegrupper som börjar nästan samtidigt, så de var i varsin del av mellanpoolen. Perfekt. Vincent var också himla duktig, och speciellt med tanke på att kompisen han gått å simningen med innan har hamnat i en annan grupp nu, så han känner ingen.


Efter badet var det obligatorisk klipp- och statyklättring. Som Vincent alltid brukat, och nu är lillasyster med på simskoletraditionerna. Mysigt.De hade cirkusföreställning och tvingade mig att filma. :)) Våghalsiga balansakter, clownkonster och trolleri. Sedan åkte vi hem och åt en ovanligt sen restmiddag innan de fick hoppa i säng med bara en lite kort saga.

Jo vi hann börja på Claudias modigbok Idag också. En loggbok över modiga och bra saker C gör varje dag - ett av tipsen vi fått från vår logoped.


Och för att återknyta till vårt senaste bup-möte (C är aldrig med på dem), så ritade Claudia sig själv också. <3 


Vi jobbar mycket med att stärka henne nu, och hjälpa henne bygga bilden av sig själv.kommentarer
av: Gammalmormor Maj-Britt

torsdag den 10 september

Heja heja Claudia och Vincent som går i simskolan och så fint du rita och skriver Claudia du är så duktig!
Nu önskar jag hela familjen en trevlig resa till fjällen! en stor kram till er alla från Gammal-mormor Maj-Britt

2015-09-10 @ 21:39:26
URL: http://www.sitamoia.blogg.se

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0