Segt jobb och liten kille


AAAAaaarghhh...!!! Det tar ungefär hundra år att öppna en sida (med annonser till kommande Annonsbladet Dalarna) nu för tiden. Vad roligt det är med nya datorer och vad bra allting fungerar! Om någon har missat det så är jag ett big fan of irony. Jag sitter på jobbet. I vanliga fall bloggar jag inte när jag jobbar, eftersom man liksom ska jobba när man jobbar. Men när det tar 13 minuter (Jonas har klockat) att öppna en sida så går man lite bananas. Nu ska jag sluta vara så jobbintern, behövde bara få ur mig lite frustration.

I pausen medan InDesign tänker (och tänker och tänker och tänker...) så kommer här lite nostalgi. Jag är så uppe i hur Vincent är precis just nu hela tiden att när jag ser bilder från när han var mindre så känner jag knappt igen honom, minns inte hur det var. Men det är så kul att se honom växa och utvecklas, och det blir bara roligare och roligare med honom. Han är verkligen en hel liten människa. Den mest fantastiska lilla person jag känner. Eftersom jag sitter på jobbet så har jag inga riktigt nya foton, men det får bli sommaren-08 vs sommaren-09:



På lördag fyller Vimse 1,5 år! Det blir lite lagom småfirande, fika med familjen och kanske något paket. Jag ska klura ut något gott fikabröd som är hyggligt barnanpassat så att alla kan mumsa på lika villkor. Det är svårt att komma bort från att käka godsaker när man inte vill att han ska äta så mycket sött. Lite får han såklart smaka, speciellt vid speciella tillfällen, men det bästa är om vi kan bli lite nyttigare hela familjen.

Nu har nästa sida släppt, back to work.
/Emma

kommentarer
av: icka

Jag längtar efter er.

Punkt slut.

2009-10-07 @ 16:27:40
URL: http://blog.olicka.se
av: Emma

Vi ses i november Icka, jippie!

2009-10-07 @ 18:09:42
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: gammalmormor Maj-Britt

Göteborg den 7 okt! Hej Emma! Vilka jättehärliga bilder, man har nästan glömt bort hur det var när Vincent var så liten,roligt att se igen! Kram från gammalmormor Maj-Britt!

2009-10-07 @ 22:52:56
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0