Tradera är lite farligt

Jag går sällan in på Tradera (en stor auktionssida på nätet). Det är för farligt helt enkelt. Det är så lätt att lägga ett bud eller tio på något fint. Man kan göra riktiga fynd, men man kan också göra bort sig. Så jag går bara in på Tradera väldigt sällan. Budar hem lite fina barnkläder och har sedan en lååång paus (på ett halvår eller mer). Då mår plånboken bäst.

I veckan "vann" jag fyra auktioner. Två av dem har redan anlänt med posten (alltid lika roligt när paket dimper ner i brevlådan). En mysig velourtröja och en skön tunika, båda riktigt fina och båda av märket Me & I. Tröjan är i stl 62/68. Ser rätt stor ut men Claudia kommer kunna ha den snart. Och tunikan är i stl 74/80 så den får hon (ehum, eller snarare jag) vänta lite på.



kommentarer
av: Sandra - mamma till Molly

Ooohh ja visst är Tradera farligt men jag älskar det! :D Kan fynda mycket fint där :D Det gäller nog att man kan sätta en gräns själv, annars blir man nog lätt beroende :)

2010-08-25 @ 23:19:10
URL: http://surrovich.blogg.se/
av: Marie

Haha riktigt farligt, "vann" lite kläder jag med här om dagen, eller ganska mycket faktiskt haha =) Men inga stora pengar som tur va =)

2010-08-26 @ 09:28:59
URL: http://similou.babyblogg.se
av: Emma H

Jag är så dålig på att göra fynd så jag måste hålla mig borta lääänge innan jag kan tillåta mig att kika in igen. =))

2010-08-28 @ 23:43:26
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0