På Wiehe-konsert med barn

Igår var vi på valupptakt med de rödgröna på Folkets Hus & Dribblers i Falun. Gick först förbi stora torget där det var höstmarknad (Vincent fick köra lok och var mycket glad, men blev snabbt arg över att inte få åka bilkarusellen också). Linnea valtalade, och Lasse höll i det hela. Sedan var det middag på Dribblers. Vi blev bortglömda (som vanligt, suck) och fick maten bara en knapp halvtimme innan kvällens huvudakt - konserten med Mikael Wiehe - började. Medan vi väntade på maten spelade Passion Play (just ikväll "bara" Pieter och Josefin), och så turades vi om att ränna efter Vincent som hade massor med spring i benen. Han var bland annat in under den lilla senen och kröp flera gånger.

Vincent hade på sig sina nya fina Kavat-skor som jag köpte häromdagen. Var egentligen på jakt efter ett par billiga extraskor att ha på dagis, men hittade inga sådana. Hittade de här något för stora men väldigt fina skorna istället. Och så har han tröjan jag köpte på Spillevinkens mejlinglistvänners specialkväll, en Molo lurvfleece. Superfin och skön! Tror Vincent gillade den också, han fick "kattassar" (tummarna har ett eget hål). Och Annette tyckte han såg ut som en liten dinosaurie, finingen!

Claudia sov större delen av Wiehe-konserten (inne i stora teatersalongen), och Vincent skötte sig riktigt bra. Han dansade t o m lite grann. Mikael Wiehe var kul att se också. Kanske inte min favorit musikaliskt, men roligt ändå! Och Annette och Lasse tyckte nog det var hur kul som helst.

Vincent kom i säng framemot kl 22, men ändå vaknade han kl 04 i morse och sov knappast efter det. Varför? Det går inte att ta bort hans middagssovning för han är supertrött mitt på dagen. Inte så konstigt om han sover så lite, men oftast sover han iaf 20-06. Jag vet inte alls vad vi ska ta oss till med hans tidiga morgnar. Förhoppningsvis löser det sig av sig själv... snart.

Jag måste förresten lägga upp ett par jämförelsebilder till, det är ju sååå roligt. Det här är mina och Therese barn som 2-3-månadersbebbar. De är så jämgamla, bara sååå roligt! =)


Jaha, nu är lilltjejen hungrig... igen. Men hon är söt! Får se om det blir Bröllopsfotografen eller the Seventies på tv:n kl nio.


kommentarer
av: Sandra - mamma till Molly

Åhh vad fin han blev i sin nya tröja! Ser att Claudia har rådjursklänningen nu. Molly får vänta nån månad till tror jag innan hon kan ha sin.

2010-08-28 @ 21:19:41
URL: http://surrovich.blogg.se/
av: Emma H

Ja visst blev han fin i den! =D Och japps, Claudia invigde sin rådjursklänning. Den är i stl 62/68, lite stor än men sitter heeelt okej.

2010-08-29 @ 00:17:27
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0