Risk för avslöjande...

God kväll!

Jag börjar med ett OBS! Om du inte vill veta om bebisen vi väntar på är en flicka eller en pojke så läs inte det här inlägget, och bläddra inte neråt i bloggen.

Först bjuder jag på vår vackra son i dagens outfit (under västen döljer sig en Saga-lånad tröja med Bob Dylan på, eller "Bobbe Dejan" som Vimse säger), för att villa bort er som vill vara nyfikna. Som sagt, sluta läs om du inte vill veta! Efter den här bilden följer stor risk för avslöjande...



Jag tänkte nämligen visa upp vilken garderob lillpyret redan byggt upp, med hjälp av oss här på utsidan. Klart att bebben kommer få använda Vincents gamla kläder (vi har nästan bara unisexkläder, alla möjliga färger och former och mönster), men det är ändå roligt att köpa lite nytt. Och alltid roligt att få såklart.

Idag vågade jag mig på att köpa den första klänningen, när jag äntligen hittade vad jag letade efter. Det är inte lika lätt att hitta söta små klänningar som jag trodde. Iofs är jag inte så mycket för tjejtjejigt, men lite lagom sådär kan vara riktigt gulligt. Som ni förstår (ni som inte redan vet) så är det antagligen en flicka vi väntar på. Ingenting är såklart 100% säkert, men vi fick siffran 98-99% vid ultraljudet. Och bara för att ha det sagt, vem vi än får så är hon eller han lika välkommen. Men nu när vi (så gott som) vet så är det väldigt mysigt att få känna lite extra på söta klänningar, när man bara sneglat på dem tidigare.

Här följder garderoben hittills, när mamsen är inne i vecka 22 (eller på gravidspråk 21+1)...


Imorgon är det jag som får sovmorgon, uuuuunderbart och välbehövligt! Pieters tur att ta morgonen, och kl nio kommer morfar och hämtar för veckans simma/bada/plaska/bada bastu på simhallen. Om nu inte Vincent har feber på morgonen. Han har varit omväxlande sprudlande och väldigt grinig idag och jag gissar att det är andra dosen av svininfluensavaccinet som spökar. Han fick sprutan i tisdags, och det tar visst ofta uppemot en vecka för barnen att reagera på den. Hoppas han är frisk imorgon, för badet är en favorit för både Vimse och morfar.

Sov gott!
/Emma

kommentarer
av: Sofia

Åh Emma vad roligt. Jag visste inte att ni visste att det var en liten tjej. Vad perfekt liksom, en av varje. Supersöta kläder. Det måste vara mycket lättare att handla när man vet vad det är.

Hoppas att du mår bra!

Många kramar från Mora

2010-01-24 @ 00:01:30
URL: http://sofialiv.blogspot.com
av: Lina

Wow va mycke ni har till den lilla redan, allt vi har e en pyjamas, 2 par strumpor o ett par tossor.

Så nu måste ja ju såklart fråga, vart köpte du klänningen? Den e ju helt bedårande söt :D

Kramar Lina

2010-01-24 @ 09:21:50
URL: http://chamallow.babyblogg.se
av: Emma

Sofia: Ja visst är det jättekul! Vi smygkikade inte förra gången och det var roligt att inte veta, men nu var vi väldigt nyfikna båda två och det var roligt att göra annorlunda än sist.



Lina: Ja det är visst en hel del vi samlat på oss redan, eller ganska lagom kanske. =) Jag som tyckte jag var rätt sen med att börja köpa kläder den här gången. Fast egentligen behöver vi ju ingenting eftersom Vincents gamla avlagda knappast blivit utslitna.

2010-01-24 @ 15:15:29
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: Emma

Lina: Glömde ju svara på frågan. =) Den är köpt på H&M! Jag som varit in flera gånger och klämt på bebiskläder men inte tyckt de hade något fint alls. Men snokar man tillräckligt så kan man göra fynd överallt.

2010-01-24 @ 15:23:51
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: Malin

Vilka söta kläder du hittat :) och klänningen var ju bedårande!

2010-01-25 @ 17:27:27
URL: http://www.mandarinklyfta.se
av: marie

Åh vikka söta kläder ni hittat =))

Ser ut som vi köpt samma klänning hihi =))

2010-02-01 @ 17:25:46
URL: http://similou.babyblogg.se
av: Emma

Malin & Marie: Visst är klänningen himlans gullig! Blev så glad när jag hittade den! =D

2010-02-07 @ 22:57:23
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0