Lappar och Blixten McQueen

Sonen min har aldrig haft någon snutte, hans grej är lappar - tvättrådslappar. Om han är ledsen eller trött så vill han ha en napp och en lapp för att komma till ro. Ikeas lappar är klart bäst - många och långa. Så här klipps inga lappar bort, tvärtemot får vi sy på nya lappar när favoritgosedjurens blir allt för utslitna.
Ett stort intresse hos grabben är annars film. Vi försöker att inte låta honom se för mycket på tv, men lite lagom är ändå okej. Och eftersom han tycker det är så kul så är det en rätt bra barnvakt om man behöver laga mat eller han är grinig och man bara inte orkar med. Vi introducerar nya filmer lite då och då för att själva få variation, men några favoriter återkommer. En av de stora är filmen "Bilar" (av Pixar/Disney). Det är lustigt, det är något speciellt med den där filmen och barn. Även om en och annan unge inte gillar den så verkar andelen som älskar den vara överväldigande. Det märker man om inte annat på utbudet av Bilar-merchandise - kläder, leksaker, prylar - i affärerna.
Så här upplever man tydligen filmen allra bäst, enligt Vinnepinnen. Eller sittandes på golvet alldeles nedanför tv:n. Man försöker få honom till soffan, men bilarna är som magneter. Bärgarn, Doc Hudson, Sally, Ramone, Blixten McQueen... En liten killes stora idoler.

kommentarer
av: icka

Jag ångrar starkt att vi lät Gus kolla på Bilar den där första gången....Han är BESATT!!!!!Alla bilar är antingen Blixten McQueen eller Doc, han har en matlåda med Bixten på och han tjatar hål i huvudet varje dag om att han MÅSTE titta på Blixten idag.Det är den och Flåklypa Grand Prix som är de bästa filmerna någonsin tycker Gus.

Har du kollat på Flåklypa än?

;)

Kram.

2010-10-07 @ 07:49:17
URL: http://blog.olicka.se
av: Malin [Foto & Vardag]

Men gud! Så gör Molly med! Lappar är BÄST! Aldrig hört nån annan som haft det, hehe! :P

2010-10-07 @ 09:38:54
URL: http://www.mandarinklyfta.se
av: Emma H

Neeeej, Flåklypa var det ju!!! =D Du får påminna mig tills jag får ändan ur och skaffar den! =)) Alltså ja, alla bilar är bilar ur Bilar, så är det bara. Det måste varit ett geni som skapade filmen, NÅGOT i den får barn att bli som tokiga. =))Malin: Nej vad roligt, hihi! En lappbuddy, weei!

2010-10-07 @ 22:15:34
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0