Overall goes åkpåse?

Ja det är frågan, vad man ska kalla detta alltså. Claudia har fått flytta in i Vincents första vinteroverall men den är mer än aningen för stor. Det är minst en decimeter kvar i alla armar och ben. Det känns onödigt att lägga pengar på en ny mindre overall eftersom Claudia fortfarande bara ligger i sin vagn. Och hon växer väl i den... tids nog.
Största nackdelen är väl att det blir rätt bylsigt i vår smala syskonvagnsliggdel. Men någon månad eller ett par till ska hon väl få plats, även i vintermundering. Sedan får hon flytta in i sin sittdel (med liggläge). Fast då hamnar hon åkandes framåt vilket känns onödigt eftersom hon är så nöjd med att åka vagn och inte behöver den extra utsikten. What to do. Det är inte lätt att tänka rätt alla gånger.

kommentarer
av: Sabina

Ååh en sån hade Anton när han var bebis. :)

2010-10-26 @ 20:20:46
av: Sandra - mamma till Molly

Molly har växt ur sin 62/68 så nu fick det bli 74/80. Den är nog nästan 1dm för lång i ärmana på henne med men som sagt, de växer i dem ;) Hellre en lite för stor än att hon ska behöva ha den hon växt ur.



Ni har inte funderat på att köpa en sittvagn m liggläge som ni kan ha Claudia mot er och köpa åtbräda till Vincent?... Just ja, nu kom jag på att ni går rätt mycket och det orkar väl inte Vincents ben med =/

2010-10-26 @ 21:49:18
URL: http://surrovich.blogg.se/
av: Emma H

Sabina: Hihi! =)



Sandra: Ja vi är rätt beroende av att Vincent kan åka vagn. Inte bara för att han blir trött när vi går mycket, utan även för att han ju är rätt vild. Ibland är det nödvändigt att kunna spänna fast honom i vagnen...

2010-10-28 @ 20:11:43
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0