Drakbebis och kakmonster

Igår använde jag några rabatter och shoppade lite åt barnen på Lindex och H&M. Inte klokt vad mycket fina barnkläder det finns nu för tiden (som om jag shoppat barnkläder i hundra år...), man blir ju alldeles lycklig av att gå och spana.

Den här velourdressen som Claudia har på sig gick jag och kollade på flera gånger innan hon föddes, men den försvann från affären innan jag hann bestämma mig. Igår när den plötsligt återkom till hyllan så kunde jag inte hålla mig... (den är för övrigt perfekt som ytterplagg nu när det är lite småkyligt innan den riktiga overallsäsongen)
Och åt Vincent fick det bli en skön mjukiströja, lagom mellanvarm till overallsäsongen - med en av hans favoritfigurer...
Det blev ytterligare en tjocktröja åt Vincent, jättefin. Den får ni se någon annan gång. Och så lite smågrejer - strumpor och en dregglis till åt Claudia (den skymtas under drakdressen).

Nu är mina bullkransar färdiga och uttagna ur ugnen, och jag ska hoppa i säng!

kommentarer
av: Sandra - mamma till Molly

Åhhh vilken fin dress! =D Jag såg en dress på Lindex som var som en humla, ångrar att jag inte köpte den :P

2010-09-29 @ 01:13:11
URL: http://surrovich.blogg.se/
av: Lisa - mamma till Knut

Hahaa vilken gullig liten drake :D

2010-09-29 @ 08:43:16
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
av: Linnea

Åååh, en drakbebis :D Underbart! Jag vill också se amöbabebis och slemmaskbebis sedan <3

2010-09-29 @ 10:43:06
av: linda

visst är den fin den där dressen?! jag var också för sen med att köpa den och visste inte att den kommit tillbaka. nu har jag hittat en begagnad draktröja på tradera, så jag får nog nöja mig med den... :) ursöta är de i alla fall :)

2010-09-29 @ 19:41:06
URL: http://lindae.se/blogg/smallfeet/
av: Sanna H :)

GULLUNGAR!

2010-09-29 @ 21:36:03
URL: http://sannahagert.blogspot.com
av: Emma H

Sandra: Jag såg också humledressen förut! Vincent kallades (bland annat) Humlan när han låg i magen, så om den funnits när han varit bebis så hade den varit klockren!



Lisa och Sanna: Helt klart! =D



Linnea: Haha, okej om du syr en slemmaskkostym så lovar jag att Claudisen får prova den! Eller kanske amöba var bättre, det skulle ju nästan kunna vara lite gulligt.



Linda: Jag blev så glad när jag såg att de såldes igen! Kunde verkligen inte hindra mina händer från att slita åt sig en i rätt storlek ur hyllan. Beslutet gick på tre sekunder max. =)

2010-09-29 @ 23:48:04
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0