Städhelg och snutte

Vincent är utlånad till mormor och morfar och här hemma ryker dammet. Jag och Pieter städar och städar och städar. Sorterar, packar ner i lådor (sådant som inte får plats som får bo i förrådet tills vidare) och flyttar om (Vincent ska få stor säng och Claudia får spjälsängen).

Den här lilla tjejen får mysa med sin snutte under tiden...



kommentarer
av: Josefin

Hej Emma!



Du skrev för några inlägg sedan att du undrade vilka vi är som läser din blogg... Jga är en av alla läsare och jag läser den med stor behållning.



Vi träffades hos Tobbe och Lena på deras inflyttningsfest och jag tror att det var efter det som jag började läsa då och då och sedan skrev jag även till dig och frågade om tips kring vart du och Pieter gått på andningskurs inför förlossningen. Vi kom aldrig iväg på någon kurs men tränade mycket andning hemma till en dvd och visst hjälpte det massor! Häftigt hur man kan dämpa och hantera smärtan på ett bättre sätt genom att andas rätt och kontrollerat!



Jag fick barn i slutet av juli och tycker därför att det är extra roligt att läsa om din dotters framsteg då hon bara är drygt en månad äldre än min son.



Tack för att vi får ta del av din välskrivna blogg : )



Vänliga Hälsningar Josefin

2010-09-12 @ 11:21:43
av: Lisa - mamma till Knut

Hihi vad mysigt det ser ut :D

2010-09-12 @ 22:07:32
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
av: Emma H

Josefin: Kul att höra att du gillar min blogg! Jag kommer ihåg att vi pratade om profylax. Visst hjälper andningen till en hel del! Men det spelar nog inte så stor roll om man övar själv hemma, går på profylax, eller t ex gravidyoga. Det viktiga är att få in i huvudet vad man ska fokusera på. Grattis till sonen! =) Vad heter han? Vi kanske ses hos Tobbe och Lena framöver!



Lisa: Ja hon riktigt myser med sin snutte, så gulligt så.

2010-09-12 @ 22:53:06
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0