Den här jackan

Titta mormor, här är din gamla jacka! Jag fick ju den för rätt många år sedan nu, och Pieter är den som har använt den. Den passade honom bäst redan från början. Det är roligt hur modern den känns, trots att den har många år bakom sig. Minns du historien bakom jackan? När köpte du den och när och till vad använde du den då? 

Nu har den plockats fram igen för säsongen, när luften börjat bli mildare igen och våren är på gång.


kommentarer
av: Gammalmormor Maj-Britt

Hej Emma! Så roligt att få se den jackan igen!

Den jackan köpte jag till mig för att jag tyckte den var snygg och det var så modernt då morfar Martin hade en likadan jacka och vi köpte dom år 1973!

I morgon lördag åker jag till Ulricehamn för att gratulera Mikael som fyllde 55 år den 30 mars , men kalaset blir i morgon!

En stor kram till hela familjen från gammalmormor Maj-Britt!

2011-04-01 @ 23:16:56
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: Emma H

Då har den snart 40 år på nacken, jackan! Tänk vilken kvalité det är i en del kläder. Den har verkligen uppskattats här hemma! Och det gör den så mycket mer värd att den tillhört dig tidigare.

2011-04-02 @ 00:25:01
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: Lisa - mamma till Knut

Ojj inget skägg! Jag tror att jag bara sett bilder på honom med en hel del skägg :D



Haha joo Knut han har varit lite sur och grinig senaste dagarna och jag hoppar verkligen att det är pga tänderna! Jag vill inte ha honom såhär alltid! Gud vad jobbig han varit! Och när han varit arg, så fort man satt en leksak eller ngt annat framför honom, har han bara slängt ner det på golvet! Jäkla unge med humör alltså! Sånt trodde jag inte kom redan!



Jo det kändes nyss som när vi klagade på våra gravidkrämpor och nu är dom snart 1 år! :D

2011-04-02 @ 19:42:40
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0