En tonåring flyttar in?

Han har börjat knappa på min mobil med riktigt viktig tonåringsmin. Hoppas det dröjer länge innan han ska ha sig en egen. Vad är åldern på mobilinnehavare nu för tiden? Min första köpte jag när jag var i runda slängar nitton år, men tiderna har ändrats. Gammal man känner sig.

Vincent: "Mamma, det är massa text där."
jag: "Ja det är det, massa siffror."
Vincent: "Siffror... Fem, fem, fem, sex, åtta..."

kommentarer
av: Sandra - mamma till Molly

Jag fick mina första mobil när jag började 7:an alltså 13 år var jag. Fick stå för räkningen själv dvs. köpa kontantkort på 50kr då och då :P

Daniel fick sin första när han var 15år. Vad åldern ligger på nu tippar jag krig 10år! Mina kusiner var 8 respektive 10år när de fick sina. Dock inga pengar på den i början :P men nu har de pengar på mobilerna och får tjäna ihop pengar för att ladda på telefonen med pengar genom att göra lite sysslor hemma. :P

2011-02-25 @ 10:34:19
URL: http://surrovich.blogg.se/
av: Eva

Den yngsta jag känner till är 6 år men det var en säkerhets grej då han var tvungen att gå själv genom samhället mellan dagis och nattis.



Annars ligger det säkert runt 10-11 jag hoppas att det dröjer länge innan jag ger med mig vad gäller mobiler till barnen.

2011-02-25 @ 10:59:53
URL: http://taweret.blogg.se/
av: Anna

Åh vilken underbar liten kille! Fantastisk hårfärg! Precis sån som jag hoppas mina barn får, om min kille lyckas avla vidare sin vackra röda gen!



Själv skaffade jag min första mobil när jag var 20 tror jag. Jag försökte vägra ett tag. Det är tio år sedan. Nu kan jag inte leva utan den... =D

2011-02-25 @ 11:18:30
URL: http://barsine.blogg.se/
av: Emma H

Ja om de ska ha mobil tidigt så är det väl om de är tvungna att gå själva någonstans, eller om man har andra speciella skäl. Jag gissar att det kommer märkas när man lär ge sina barn mobiler efter när alla kompisar har och tjatet blir för högljutt, haha.



Jag vägrade också mobil ett tag, fast det var lönlöst. Nu är man verkligen fast. =))

2011-02-27 @ 13:05:26
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: Cissi

Jag är ju så gammal så när jag var 10 fanns knappt mobilen :-) Men Ida, hon snor min hela tiden och sitter och spelar spel på den och laddar även ner nya spel... hoppsan. Än så länge inga betalspel iallafall. Men hon är grym med den, navigerar runt som om hon aldrig gjort annat och tar kort och grejar. Men hon lär få vänta på en egen!


namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0