Modevisning på balkongen

I väntan på nästa Göteborgsladdning kommer lite kort från idag. Barnen fick modella sina nya kläder. Det gäller att vara blixtsnabb med kameran när man har med mina två att göra, för den ena far runt som en virvelvind medan den andra kryper fram och vill sätta på linsskyddet så fort hon ser kameran.

Men jag börjar med familjens femte medlem som för tillfället kräver att få spendera större delen av sina dagar på balkongen. Där sitter hon blixtstilla i någon stol och spanar på småfåglar. Ojoj, tänk henne i vårt nya hus med trädgård och allt. Hon kommer vara i paradiset.



Claudia i Beanieman (det är mössan det) från Shampoodle (köpt hos Oii barnkläder) och summersuit från Småfolk (köpt hos Spillevinken). Suiten är lite för kylig än så länge men kommer bli kanon när värmen återvänder.



Vincent i tröja från Småfolk/Spillevinken och mössa från Ebbe/Oii. Han har även fått ett par nya jeans och en långärmad tröja av märket Ebbe men de får han visa upp en annan dag. Bäst för allas humör att undvika allt för många ombyten.



Och så Claudias kanonfina traktortröja, också den Småfolk och inhandlad hos Spillevinken. I stl 80 som hon växer i allt mer. 



Vällingstunden som inträffar varje morgon och kväll i vårt hem innebär några behagliga minutrar för både föräldrar och barn. Vi gillar vällingdrickande barn vi. Dags att sussa!

kommentarer
av: Lisa - mamma till Knut

Hahaa det är samma här, det är en luuuuuugn stund när det är vällingtajm ;D gillar verkligen vällingtajmarna ;D

2011-05-20 @ 01:12:59
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se
av: Eva

Välling är ju bara så härligt och när dom bråkar om vem som ska sitta hos en.

2011-05-20 @ 11:21:30
URL: http://taweret.blogg.se/
av: i min lilla lilla värld

hihih Vilka söta små änglar du har =)

2011-05-20 @ 22:23:44
URL: http://saratilling.se

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0