Frukostskålar från Broarne

Åh vad jag tycker om våra nya frukostskålar! Äntligen har jag hittat några jag verkligen verkligen gillar, dessa underbara, köpta hos Broarne.se :


Jag hämtade ut dem från ICA igår, och åt frukost ur den lila idag. Imorgon ska jag nog prova den isblå. Tillverkare är Rice, och det finns både tallrikar och muggar och en massa andra varianter av det här ljuvliga porslinet. Kika in här!

Nu till reklaminslaget (hihi)... Om du handlar något hos Broarne, så uppge min mejladress ([email protected]) så får JAG en rabattkod hos dem värd 50:- och den summan får jag för varje person som shoppar och nämner. Så nu tycker jag allt att ni får kika in och göra en beställning så jag kan shoppa lite mer. ;))

Kanske den här oemotståndliga kökshandduken, eller ett snyggt kastrullunderlägg (det här har vi!), kanske en retrobricka, eller varför inte en leksaksmotorcykel i plåt, en ljusblå strutslampa, eller en halvmeter galet fint tyg (det har jag gjort, dyker upp i bloggen någon annan dag). Happy shopping!

kommentarer
av: Sandra - mamma till Molly

Åhh jag älskar det mesta från Rice! Ska nog införskaffa lite finare frukostskålar så kanske det går lättare att få i sig den om mornarna. :P

2011-09-04 @ 01:04:32
URL: http://surrovich.blogg.se/
av: Maria Adolfsson

haha, det är så farligt att läsa din blogg, du tipsar om så mycket bra nätaffärer ;)

2011-09-04 @ 22:12:30

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0