Bob och kalas

Idag drog vi med oss barnen till pulkabackskullen uppe vid skolan. Claudia tyckte det var lite kul en gång men annars beter hon sig precis som Vincent gjort alla vintrar fram till nu - ogillar kylan och snön riktigt mycket. Vincent å andra sidan har tagit till sig vintern i år för första gången. Och han åkte gärna bob flera gånger, även om han knappast är outtröttlig. Några vändor och sedan fick det räcka. Så mamsen och papsen passade också på att svischa ner.


Claudia i sin nya hjälm som ska till dagis, rosa precis som jag allra minst ville ha åt henne. Men det fanns inget annat som passade så det fick gå. Och Vincent i sin cykelhjälm eftersom hans lekhjälm redan är på dagis. Måste nog skaffa dem varsin att ha hemma också faktiskt. Jag i mina totalt osnygga gamla bandy-täckbyxor eftersom jag inte kommer i mina vanliga svarta (inte på några år).

På eftermiddagen promenerade vi med barnen i pulka resp. bob hem till Vincents dagiskompis Benni som hade femårskalas. Barnen fick smarriga bakverk medan jag och Pieter nöjde oss med kaffe (nyttiga som vi försöker vara för tillfället). Det var trevligt hur som helst. Barnen lekte och ljudnivån var på topp. 


På vägen hem fick det bli pizzerian. Jag åt kebabsallad utan lök och utan bröd. Claudia åt ingenting, matvägraren nr ett. Så kan man ha det en lördag ibland. Nu sover resten av familjen och jag röjer på kontoret som är ett enda hav av oreda just nu. Jag var bara tvungen att ta itu med delar av den. Men nu sängen. Hoppas barnen sover lika länge imorgon bitti som de gjorde idag - till halv åtta. Det är lyx i den här familjen det.

kommentarer

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0