Viktbloggen

Jup, jag är ju inne på att få bort mina extrakilon som hängt kvar ända sedan första graviditeten. 13,3 kg är det som ska bort och det på 5 månader helst. Verkar det rimligt?

Jag har försökt strukturera upp för mig själv, planera och sätta målsättningar idag men det är inte lätt. Jag vet ju inte hur mycket jag kan tappa på det här sättet. Hur som helst, detta är min plan i nuläget:



TRETTON MINUS

mål: från 88,3 kg till 75 kg blankt, dessutom mer ork, mer glädje, mer stoj med mina barn, mer kondition, bättre hållning, friskare kropp

tidsspann: 1 januari - 3 juni (båda är söndagar - min invägningsdag - och 3:e är Claudias födelsedag), alltså fem månader. Därefter ska jag fortsätta men lägger upp nästa plan längre fram.

mat: Inget småätande alls, fem måltider per dag, bort med kolhydraterna, nolltolerans på socker. Några få undantagsdagar, framförallt min mammas 60-årsdag och så barnens födelsedagar.

träning: Minst 3 ggr/v plus vardagsmotion plus plankan några gånger om dagen. Två gånger i veckan tränar jag på gym på lunchen, övrig träning efter vad våra scheman tillåter. Gärna gå på lite pass (box & bc) och simma ibland.

övrigt: Måste försöka gå och lägga mig i tid så jag får sova ordentligt.



Jag rapporterar här på bloggen varje söndag om hur det går, det lite halvt offentliga är en hjälp för att öka min motivation och så klart för att få in ett och annat hejarrop från er som läser! Även för att dokumentera och kunna gå tillbaka och jämföra. Jag tar även mått men de rapporterar jag inte varje vecka utan det spar jag troligtvis till juni. I snitt behöver jag gå ner nästan 0,7 kg i veckan för att nå målet.

Pepp pepp pepp!!! Nu blire plankan innan sovdags. Och alla ni som läser detta och förstår hinten: PLANK IT UP!

kommentarer
av: Lisa - mamma till Knut

Du är så duktig! Jag har ju faktiskt redan hunnit gå upp 8kg...... så sen när bäbisen kommit ut blire hårdträning här! Och 3:e juni har du som slutdatum och det är då bäbisen är beräknad :D

2012-01-11 @ 23:23:26
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0