Kalasdagen

Idag har vi varit på kalas. Hela dagen. På förmiddagen cyklade vi bort till andra sidan stan för att fira Molly som fyllt två. Lekte och fikade och hade det allmänt trevligt i solen.


Man undrar ju lite om den där rosa wigglebilen kommer bytas ut mot en moppe om några år, hihi. När vi var mätta och barnen började bli trötta blev det hemåt medelst cykel för middagsvila. En stunds lugn och ro innan nästa äventyr. Vi styrde cyklarna åt andra hållet för att kalasa med Josef som fyllt fyra. Det gjorde vi genom korvgrillning, skattjakt och tårta i Åsbobacken. Mycket trevligt kalas även det.


Barnen somnade bums på kvällen. Skulle bara fattas annat efter all den här friska luften i kombination med barnastoj. Härligt avslut på helgen.

Ikväll har jag bl a bakat bullar inför Claudias födelsedag om precis en vecka. Det blev bullar med en fyllning av jordgubbar, rabarber, kanel och mandelmassa (och lite annat gottigt). Mhmm. Kanske skulle man ta sig lite sömn innan arbetsveckan tar vid igen. Som vanligt svårt att lägga ner alla kvällsprojekt för att möta kudden.

kommentarer
av: Emanuel

...och Pieter har blivit korthårig nu ser jag!

2012-05-30 @ 12:38:18

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0