Minsting

Marius just nu: Börjar få en aning styrsel på sina händer. De åker inte dit han vill alla gånger, men han försöker och han kan slå till leksaker som hänger över honom. Ibland. Händerna åker rätt ofta in i munnen nu också, och han suger på långfingret så det blir alldeles rött.

Han tycker om att konversera. Blir glad om man pratar med honom och svarar med sina söta små ljud, mycket "öuuuu!" Bubblar en hel del dreggel. Han sliter bort håret, men har fortfarande en del kvar uppe på huvudet. Han sover bra i famn och vagn, men själv och stilla sover han oftast inte många minuter på dagen. På natten sover han 2-3 timmar i sträck, äter och sover (ofta) vidare i sin vagga. 


Marius är en rätt trevlig bebis som aldrig blir hysterisk, men kan vara rätt knölig speciellt vissa dagar. Men han är ofta glad och om han får vara hos någon och bli hållen och sedd så trivs han. Han kan ligga själv nöjd en liten stund, inte alla dagar men ofta. Andra gånger är det mest smågnäll och svårt att göra saker när han är med. Vi har inte riktigt hittat några rutiner än. Det är svårt när varje dag är olika (Pieter jobbar skift, olika varje vecka, barnen går några dagar på dagis, jag är på skolan någon dag, osv). Men det fungerar hyfsat ändå. Det som fungerar sämst är min sömn. Jag lyckas inte sova igen alla förlorade timmar. Men det kan man väl göra något annat år.
 
Den här lille mannen, även kallad Lill-Gorbatjov, är hur som helst en riktig liten goding. Söt och glad och intresserad. Det är mysigt att han fortfarande är så liten, samtidigt som det är roligt att följa hur han upptäcker världen. Lillebror, sötnos.

kommentarer

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0