Klänningsbeställning

Jag ska ju på gala om några veckor, och klänningsproblemet är faktiskt rätt mycket av ett problem. Faktum är att jag väger mer än jag vill och magen är så klart inte vad den har varit. Det har jag två graviditeter att tacka för. Och jag hittar ingen klänning som passar, som jag ser bra ut i. För jag ser gravid ut i många av dem, och det är inte roligt när jag inte är just det.

Ett par vändor på Kupolen och på stan har inte gett något resultat i klänningsjakten. En trevlig grej är klänningen som jag fått skickad till mig av en tjej jag hittat på via andra som syr barnkläder på Facebook. Den klänningen är fin, men sitter inte helt bra på mig. Och så är den svart, och jag är liksom sugen på lite gladare färger. Den är iaf min backup-plan just nu.

Men nu så har jag lagt in en beställning på en hel radda klänningar hos Bonprix.se och så håller jag tummarna så de vitnar för att någon av dem är MIN KLÄNNING, the one. Ingen av dem är direkt galaaktig, men jag hoppas att min klänning finns bland dem och att jag känner mig tillräckligt uppklädd i den. Här är fyra av några fler som dimper ner med posten om någon vecka (jag är lite småkär i den vänstra så jag hoppas allra mest på den):


Hur går det för er andra som ska på Mammabloggalan? Har ni hittat era klänningar, hur ser de ut och har ni en eller två (för dagen resp. kvällen)? Och finns det någon som varit på galan tidigare och vet ungefär hur alla morsor brukar se ut, hur uppklätt det är?

Nu ska jag ut i solen och sedan in igen på gymmet. Hu.

kommentarer
av: Chicmommy - mamma till Ajdin

De var riktigt fina allihopa, men jag fastnade mest vid den långa, riktigt riktigt fin :)

2011-04-17 @ 16:58:52
URL: http://chicmommy.blogg.se/
av: Killmamman

flera av dem var fina, hoppas du hittar the one :)

2011-04-17 @ 19:50:00
URL: http://killmamman.wordpress.com/
av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Härliga färger på alla :)



Själv har jag äntligen hittat en klänning. Blev en svart med vita detaljer. Ville egentligen också ha något mer färglatt men, men...

2011-04-17 @ 20:54:16
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
av: Therese, Henry & Charlie

Den till höger fastnade jag för! Eller tvåan till vänster... Hoppas du känner dig bekväm i någon av dem du beställt :) Det är det viktigaste, för annars kan det kvitta hur dem ser ut, om man inte trivs i dem. Kul att du blev inspirerad att beställa från bonprix, har inte beställt något därifrån innan, men nu blev jag glatt överraskad måste jag erkänna. Hade inte så jättehöga förväntningar. :)



Ska bli skoj att ses på galan! Och snart kommer ju inbjudningskorten också... Weeeei!!

kramar

2011-04-17 @ 21:04:05
URL: http://www.minunderbaravarld.blogspot.com
av: Cecilia Holmgren

Åh, de här klänningarna! Sitter och letar klänningar just nu...



Hoppas du känner dig fin i någon av de du beställt! Ses på galan :)

2011-04-17 @ 21:22:02
URL: http://ugglehuset.se
av: Alexandra

Jag har inte varit där tidigare så det blir första gången, men jag har ju inte bloggat så länge ;). Röstade faktiskt på dig idag, vore kul om vi ses. Jag tror jag har klänningen D hemma redan så det är skönt =), men kommer väl ändra mig i sista sekunds och vilja ha en ny ;).



Kram

2011-04-17 @ 22:01:14
URL: http://minbebis.com/blogg/soontobe/
av: Andrea

Jag har klänning, det blir en "liten svart" på kvällen, men jeans på dagen.

2011-04-18 @ 17:06:21
URL: http://frusvensson.se
av: Sofie / komigensofie

Hej! Jag undrar om det är klänningarna på bilden som kommer från bonprix.se? Jag blev jättekär i den första och den sista, men lyckas inte hitta dom på den hemsidan? :)

2011-04-22 @ 20:45:19
URL: http://komigensofie.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0